Byggkonsult i Sollentuna

Jag och min fru har länge velat bygga om vår altan så den ser lite modernare, trevligare och snyggare ut. Problemet är däremot att vi kan absolut ingenting om hur man går till väga för att få detta önskemålet möjligt. Vi försökte läsa på men hittade inga som helst lösningar gällande hur vi skulle klara av att göra detta på egen hand genom att anlita ett byggföretag.

Då rekommenderade en vän till oss att det är lika bra att vi lägger till lite extra pengar i detta projektet och anlitas en byggkonsult från Sollentuna som kan hjälpa oss med detta projektet. Vi kontaktade därför Orgona Byggkonsult AB där vi satte oss ned i lugn och ro med en av deras byggkonsulter som kunde hjälpa oss att planera detta projektet. Vi förklarade vad vi hoppas på, därefter tog han fram vad för typ av trä, vad för typ av material på räckena vi ville ha och vilka prisalternativ vi var ute efter.

Detta var verkligen guld värt för oss då vi äntligen fick en insikt i vad som behöver göras och exakt hur vi skall gå till väga. Efter att ha kommit fram till ett beslut så gick därefter våran byggkonsult vidare och kontaktade ett byggföretag som skulle utföra arbetet för oss som han då verkligen rekommenderade. Vi litade såklart på han och lät han bestämma det mesta gällande vilka man ska kontakta och låta utföra detta arbetet.

Därför vill vi verkligen passa på att rekommendera denna byggkonsulten för den enastående hjälpen vi fått för detta projektet. Även om vi inte har gjort allt för mycket, känns det ändå otroligt betryggande att allt detta kommer att genomföras på rätt sätt och verkligen på rätt sätt i förhållande till den ekonomiska aspekten.