Rivning i Trelleborg

Inför vårt projekt att renovera vår gamla stuga så kände vi att finansiellt sett skulle det nästan vara billigare att riva och bygga om på nytt än att renovera de nuvarande delarna som gör det svårt att bo där. Så efter att ha läst på om kostnaderna, kollat ekonomin och även pratat med företaget som skulle utföra den eventuella rivningen i Trelleborg så kom vi fram till slutsatsen att riva stugan är nog det bästa alternativet i förhållande till den ekonomiska aspekten. Så vi anlitade D.I.A.Z Bygg då vi kände efter att ha läst de många recensionerna om dem att de tveklöst förmodligen var det absolut bästa alternativet. Och det var dem verkligen.

Efter ungefär tre dagar av rivande och bortplockande av sot och trä så är vi nu redo att verkligen sätta igång med vårt spännande sommarprojekt. Första spadtaget kommer att tas nu på måndag och vi är så himla exalterade över att se hur bra detta kommer att bli.

Ett stort tack till D.I.A.Z Bygg för ett enormt effektivt och väl utfört arbete, nu är vi verkligen jätte glad och nöjda över att äntligen köra igång med detta enormt roliga projektet.

Du gillar kanske också...