Däckfirma i Huddinge

Ja hör ni, snacka om oturen som jag åkte på häromdagen. Jag skulle bara ta bilen från kontoret till min finansiella rådgivare borta på banken när jag fick punktering mitt ute på motorvägen 20 minuter från närmsta däckservice. Jag fick ringa bärgaren som inte kom förs 2 timmar senare och därefter fick jag ju då vänta på att däcket skulle bytas ut. Men helt ärligt, det var faktiskt inga problem när jag kom till Mobila Däckakuten Sverige AB. De är en däckfirma i Huddinge som erbjuder alla typer av däck för den som behöver byta från till exempel sommardäck till vinterdäck. Denna gången krävdes det bara ett byte utav ett däck, men så som jag togs om hand har jag själv aldrig upplevt tidigare på en bilservice.

Dem förstod problemet direkt, satte mig ner med en kopp kaffe medans dem körde igång med arbetet direkt, det tog inte mer än 15 minuter och bara sådär var mitt däck gott som nytt.

Så ett stort tack till dem för ett otrorligt väl utfört arbete på såpass kort tid, att även kunna erbjuda den servicen och den typen av arbete för en såpass liten summa var verkligen helt enastående bra.

Rekommendera starkt för dig som behöver byta däck i Huddinge.

Du gillar kanske också...