Badrumsrenovering i Solna

Jag och min fru har nu i en snart sex månaders tid storrenoverat vårt hus. Projekten är fantastiskt roliga och byggfirmorna som vi anlitat har varit fantastiskt pålitliga och professionella. Däremot när man gör såna här projekt så blir det lite mindre roligt när man strikt verkligen måste hålla sig till en budget för att ha råd med precis allt. Därför när vi kom till vårt slutgiltiga projekt så var det många av dem byggfirmorna vi haft som inte hade resurserna eller tiden för att kunna få betalt såpass lite som vi erbjöd för den typen av arbete. Strandade som vi var hade vi verkligen ingen aning om vad vi egentligen skulle göra. Vi kontaktade strax däremot en byggfirma som vanligtvis erbjuder badrumsrenovering i Solna och har därför sina egna tekniker och bra prisalternativ för att förhoppningsvis kunna utföra detta arbetet för oss.

Efter ett enormt positivt samtal med dem var vi överlyckliga över det faktum att de hade tagit fram ett enormt bra prisalternativ för att kunna göra detta projektet möjligt för oss.

Därför är det mer eller mindre varför jag skriver denna texten, jag skulle verkligen vilja passa på att rekommendera Stockholm C & J Allservice HB för deras fantastiska service och engagemang för att göra detta möjligt för oss. Vi har filat på hela denna renoveringen i ett halvår nu och ni blev det företaget som fulländade vår dröm om att slutligen kunna renovera hela vårt hem.

Du gillar kanske också...